Gratis Eentje Extra 2023 - banner 4

Creatieve Recycling: Tandenborstel Armbanden

Heb je die goedkope plastic tandenborstels gezien die overal te koop zijn? We hebben een geweldige manier ontdekt om ze een nieuw leven te geven!

In plaats van ze te gebruiken waarvoor ze oorspronkelijk bedoeld zijn, kun je er prachtige armbanden van maken. Dankzij hun opvallende kleuren zijn ze perfect om je zomerse outfit compleet te maken. Het beste van dit project is dat je het ook kunt delen met je kinderen. Het enige wat je hoeft te doen is de borstelharen van de tandenborstels te verwijderen. Vervolgens vul je een pan met kokend water en dompel je de tandenborstels er 10 tot 15 seconden in onder. Met behulp van een doek kun je voorzichtig de tandenborstels buigen en vormgeven.

Tandenborstel
Jumbo.com - Voorjaar Voordeel
Tandenborstel

Die goedkope plastic tandenborstels hebben meer in petto dan je zou denken! Wist je dat je er prachtige armbanden van kunt maken? Met hun levendige kleuren zijn ze de perfecte aanvulling op je zomeroutfit. Het mooie van dit project is dat je het zelfs met je kinderen kunt doen. Hier is hoe het werkt:

  1. Verwijder de borstelharen van de tandenborstels.
  2. Vul een pan met kokend water en dompel de tandenborstels er gedurende 10 tot 15 seconden in onder.
  3. Gebruik een doek om voorzichtig het plastic te buigen en vorm te geven. Wees echter snel, want het plastic koelt snel af.
  4. Laat de gevormde armbanden drogen en bewonder je zelfgemaakte accessoires!

Vergeet niet voorzichtig te zijn tijdens het proces, want het plastic blijft maar enkele seconden warm. Bekijk de video hieronder voor een stapsgewijze handleiding en deel deze leuke doe-het-zelf met al je creatieve vrienden op Facebook. Happy crafting! 🌟

Bekijk hier een ander handig schoonmaak tip om je kussens weer schoon te krijgen 👉 👉 Kussens Wit Maken

Deel je favoriete tip en vergeet niet om deze waardevolle video te delen met je vrienden op Facebook.

Vergeet ons ook zeker niet te volgen op Facebook & Instagram

Facebook - Free social media icons >> InspiratieIdeetjes Facebook

File:Instagram icon.png - Wikimedia Commons >> InspiratieIdeetjes Instagram