Gratis Eentje Extra 2023 - banner 4

 Verrassende Verftechnieken met rijst voor een Leuk Familieproject

Het is nog geen Pasen, maar dit kun je ook altijd buiten Pasen maken. Het versieren van paaseieren is een geweldige activiteit om samen met kinderen te doen. Er zijn talloze manieren om kleurrijke eieren te creëren zonder de traditionele methoden te gebruiken.

In de video hieronder demonstreert SurpriseFunTV een onconventionele techniek om paaseieren te versieren. Door ingrediënten te gebruiken die je normaal gesproken niet zou verwachten, wordt dit een extra spannend project voor (klein)kinderen. Het beste van alles is dat je geen speciale set nodig hebt; je hebt slechts het volgende nodig: witte rijst, kleurstof, wegwerpbekers met deksels en natuurlijk eieren.

Jumbo.com - Voorjaar Voordeel

Begin met een beetje rijst in een bekertje te doen. Voeg dan kleurstof toe, schud het door elkaar en leg het ei in het bekertje. Het resultaat? Prachtig versierde paaseieren op een creatieve en vermakelijke manier gemaakt. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen met je dierbaren en tegelijkertijd je artistieke kant te verkennen. Dus, haal de materialen tevoorschijn en laat het paasplezier beginnen! 🐣🎨

En kijk eens aan, je ei heeft nu een vrolijk kleurtje! Je kunt zoveel kleuren gebruiken als je maar wilt. Het is bijna niet makkelijker dan dit, toch? Bekijk de video hieronder om te zien hoe je dit precies doet en vergeet niet om dit leuke idee te delen met alle creatievelingen op Facebook! Laat de paaspret beginnen! 🐣🌈

Bekijk hier nog een ander leuk ideetje wat je met oude plastic tandenborstels kunt maken >> Tandenborstel Ideetje

Vergeet ons ook zeker niet te volgen op Facebook & Instagram

Facebook - Free social media icons >> InspiratieIdeetjes Facebook

File:Instagram icon.png - Wikimedia Commons >> InspiratieIdeetjes Instagram