Gratis Eentje Extra 2023 - banner 4
Booking.com

Hotels Friesland: Dit zijn de leukste hotels in Friesland

Friesland, een provincie met een rijke cultuur, prachtige landschappen en charmante steden, biedt een scala aan uitstekende accommodaties voor een onvergetelijk verblijf. Of je nu op zoek bent naar een luxe hotel aan het water, een historisch landhuis in het groen of een gezellig boetiekhotel in een bruisende stad, Friesland heeft voor ieder wat wils. In dit artikel nemen we je mee op een reis langs enkele van de leukste hotels in Friesland, waar je kunt genieten van comfort, gastvrijheid en een onvergetelijke ervaring.

Hotels Friesland
Jumbo.com - Voorjaar Voordeel
Hotels Friesland Afbeelding by Freepik
  1. Hotel de Wereld: Gelegen in het historische centrum van Leeuwarden, is Hotel de Wereld een prachtig boetiekhotel met een unieke charme. Dit voormalige pakhuis uit de 17e eeuw is prachtig gerenoveerd en biedt stijlvolle kamers, een gezellige bar en een uitstekend restaurant. De combinatie van historische elementen en moderne luxe zorgt voor een onvergetelijk verblijf in het hart van de stad.
  2. Landgoed Lauswolt: Voor een exclusieve en luxe ervaring is Landgoed Lauswolt een absolute aanrader. Dit vijfsterrenhotel, gelegen in Beetsterzwaag, biedt elegante kamers, een prachtig terrein en uitstekende voorzieningen, waaronder een wellnesscentrum en een 18-holes golfbaan. Laat je verwennen met culinaire hoogstandjes in het bekroonde restaurant en geniet van de rust en sereniteit van dit adembenemende landgoed.
  3. Hotel Post-Plaza: Gelegen in een prachtig gerestaureerd postkantoor in het centrum van Leeuwarden, biedt Hotel Post-Plaza een unieke mix van historische charme en moderne comfort. De kamers zijn stijlvol ingericht en het hotel beschikt over een gezellige bar en restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten en drankjes. Ontdek de levendige stad Leeuwarden en keer terug naar dit gastvrije hotel voor een ontspannen verblijf.
  4. Beach Hotel de Vigilante: Voor een hotel aan de kust van Friesland is Beach Hotel de Vigilante een uitstekende keuze. Gelegen aan het prachtige IJsselmeer in Makkum, biedt dit hotel comfortabele kamers met uitzicht op het water, een eigen strand, een restaurant en diverse recreatiemogelijkheden, zoals windsurfen en zeilen. Geniet van een ontspannen verblijf met een prachtig uitzicht op het meer en verken de schilderachtige omgeving.
  5. Hotel Oostergoo: Gelegen in het pittoreske watersportdorpje Grou, biedt Hotel Oostergoo een warme en gastvrije ambiance. Dit charmante hotel beschikt over comfortabele kamers, een gezellig restaurant en een terras aan het water. Verken de omliggende meren en kanalen, maak een boottocht of geniet van de gezelligheid in het dorp. Hotel Oostergoo biedt een ideale uitvalsbasis om de waterrijke schoonheid van Friesland te verkennen.

    Friesland verwelkomt gasten met een scala aan charmante en comfortabele hotels die perfect passen bij de diverse behoeften en smaken van reizigers. Of je nu op zoek bent naar een luxe hotel in het hart van Leeuwarden, een exclusieve ervaring op een prachtig landgoed, een ontspannen verblijf aan de kust of een gezellige ambiance in een schilderachtig dorp, Friesland biedt de leukste hotels voor een onvergetelijk verblijf. Geniet van de gastvrijheid, ontdek de schoonheid van de omgeving en beleef een onvergetelijke tijd in de prachtige provincie Friesland.

    Booking.com