Gratis Eentje Extra 2023 - banner 4

Slimme Truc Voor Kersen Ontpitten zonder Gedoe 

Zomer brengt heerlijke traktaties met zich mee, en een van de meest geliefde zomerse vruchten is de kers. Kersen zijn niet alleen lekker om zo uit de hand te eten, maar ze lenen zich ook perfect voor ijs, taarten, desserts, fruitsalades en nog veel meer culinaire hoogstandjes.

Maar hoe kun je nu het snelst en gemakkelijkst die kleine kersenpit verwijderen? Natuurlijk kun je een kersenontpitter gebruiken, maar wij hebben een handige truc ontdekt die je helemaal niets kost! In deze video laten we je zien hoe je kersen kunt ontpitten zonder een mes en zonder geknoei. En ik kan je verzekeren: het werkt als een zonnetje. Wat je nodig hebt, zijn: een flesje met een opening waar de kers niet doorheen kan, maar de pit wel, en een eetstokje of rietje.

Kersen Ontpitten
Jumbo.com - Voorjaar Voordeel
Kersen Ontpitten

Hier is hoe het werkt:

  1. Pak een rijpe kers en haal de steel eraf.
  2. Plaats de kers op de opening van het flesje, zodat de onderkant van de kers op de opening rust.
  3. Neem een eetstokje of rietje en druk voorzichtig op de kers van bovenaf. De pit zal door de opening in het flesje vallen, terwijl het vruchtvlees van de kers intact blijft.
  4. Herhaal dit proces voor al je kersen, en je zult versteld staan van hoe snel en handig het is.

Met deze handige truc hoef je geen speciale keukengadgets te kopen om van je kersen te genieten. Het is een geweldige manier om snel een grote hoeveelheid kersen te ontpitten voor al je zomerse culinaire creaties. Dus, pak je kersen en ga aan de slag met deze slimme methode om van deze sappige zomerse vruchten te genieten! Deel deze handige truc verder!

Wij raden dit handige tapas boek aan. Hierin zitten 100 hapjes die je thuis kunt maken.

Bestel het boek hier 👇👇

Wil je er nog meer lekkere hapjes bij? Bekijk dan zeker ook deze 5 lekkere verjaardag hapjes die je erbij kunt serveren. >> Verjaardag Hapjes Cocktail Detailed Rounded Lineal color iconNachos - Free food and restaurant icons

Vergeet ons ook zeker niet te volgen op Facebook & Instagram

Facebook - Free social media icons >> InspiratieIdeetjes Facebook

File:Instagram icon.png - Wikimedia Commons >> InspiratieIdeetjes Instagram