Gratis Eentje Extra 2023 - banner 4

Handige Hack: Leer in een Oogwenk het Niveau van je Gasfles Te Controleren

Heet Water

Een slimme manier om te achterhalen hoeveel propaan er nog in je tank zit zonder een meter te gebruiken, is door een eenvoudige alledaagse truc toe te passen. Dit kan een redder in nood zijn de volgende keer dat je besluit om een gezellig barbecuefeest te organiseren.

Het laatste wat je wilt, is halverwege het grillen zonder propaan komen te zitten. Dat kan je feestje abrupt beëindigen, het eten verpesten en meestal een negatieve sfeer op je evenement veroorzaken.

Daarom komt deze simpele truc goed van pas. Met behulp van een normale waterkoker en een vleugje inventiviteit kun je bepalen hoeveel propaan er nog in je tank zit. Op deze manier kom je tijdens een barbecue nooit meer onverwacht zonder gas te zitten.

Gasfles
Jumbo.com - Voorjaar Voordeel
Gasfles

Een ander aantrekkelijk aspect van deze truc is dat je geen weegschaal hoeft aan te schaffen om het propaanniveau in je tank te meten. Een gemakkelijk te gebruiken, kosteneffectief en betrouwbaar alternatief voor een propaanmeter zal zeker bijdragen aan het verbeteren van je kookvaardigheden. Bovendien bespaar je op de verborgen kosten die gepaard gaan met het regelmatig moeten bijvullen van je tank.

De kern van de zaak is dat niemand het prettig vindt om zonder propaan te zitten, vooral halverwege een barbecue. Daarom zal deze eenvoudige truc je helpen om het aantal keren dat je zonder propaan komt te zitten aanzienlijk te verminderen. Voor degenen onder jullie die regelmatig een gasbarbecue gebruiken, zal deze truc zeker goed van pas komen.

Bekijk hieronder nog 1 Engelse instructievideo.

Zijn jou kussens niet meer stralend wit? Met deze tip kun je ze snel weer wit maken. >> Maak je kussens weer wit

Vergeet ons ook zeker niet te volgen op Facebook & Instagram

Facebook - Free social media icons >> InspiratieIdeetjes Facebook

File:Instagram icon.png - Wikimedia Commons >> InspiratieIdeetjes Instagram