Gratis Eentje Extra 2023 - banner 4

Wist ik deze truc met 2 papierklemmen maar eerder

Wanneer je aan een paperclip denkt, komt meteen het beeld van stapels papieren op kantoor naar voren die keurig bij elkaar worden gehouden.

Hoewel dit zeker de oorspronkelijke functie is van deze handige kleine hulpmiddelen, zijn er eigenlijk tal van andere toepassingen waarvan velen niet op de hoogte zijn. Terwijl we het toch over kantoorbenodigdheden hebben, kan een paperclip bijvoorbeeld dienen om kabels netjes bij elkaar te houden. Maar ook buiten het kantoor zijn de mogelijkheden met een paperclip eindeloos. Je kunt er bijvoorbeeld één gebruiken als een handig steuntje in de koelkast om te voorkomen dat flesjes door de hele koelkast rollen. Dit zal me echt helpen om mijn huis opgeruimder te houden!

Papierklemmen
Jumbo.com - Voorjaar Voordeel
Papierklemmen

Kipkay heeft een video gemaakt met wel 12 slimme tips voor alternatieve toepassingen van een simpele paperclip. Denk aan een beschermer voor de home button van je iPad, een ‘bierstandaard’ in de koelkast, of zelfs een broekklem voor mountainbikers. Paperclips zijn overal verkrijgbaar, in kantoorwinkels of misschien heb je er al een paar rondslingeren op kantoor.

Heb jij nog tips voor het gebruik van paperclips of andere alledaagse voorwerpen die op onverwachte manieren van pas kunnen komen? Laat het ons weten in de reacties!

Vergeet ook niet om deze handige video te delen met je vrienden op Facebook als je er iets aan hebt gehad. Samen kunnen we onze dagelijkse routines nog efficiënter maken!

Bekijk hier een andere handige schoonmaak tip om je gaspitten snel schoon te maken >> Gaspitten tip

Vergeet ons ook zeker niet te volgen op Facebook & Instagram

Facebook - Free social media icons >> InspiratieIdeetjes Facebook

File:Instagram icon.png - Wikimedia Commons >> InspiratieIdeetjes Instagram