Gratis Eentje Extra 2023 - banner 4
Booking.com

Kamperen in Limburg: Ontdek de 10 Beste & Leukste Campings In Limburg

Limburg, de meest zuidelijke provincie van Nederland, staat bekend om zijn prachtige natuur, pittoreske dorpjes en gastvrijheid. Het is dan ook een populaire bestemming voor kampeerliefhebbers. In dit artikel nemen we je mee op een reis langs de 10 leukste campings in Limburg, waar je kunt genieten van een ontspannen vakantie te midden van groene landschappen, historische bezienswaardigheden en talloze activiteiten. Of je nu met je tent, caravan of camper reist, deze campings bieden voor ieder wat wils.

Campings In Limburg
Jumbo.com - Voorjaar Voordeel
Image by frimufilms Campings in Limburg
  1. Camping de Leistert – Roggel: Met uitstekende faciliteiten, waaronder een subtropisch zwembad, speeltuinen en een recreatieplas, is Camping de Leistert een ideale keuze voor gezinnen. Geniet van ruime staanplaatsen en diverse activiteiten voor jong en oud.
  2. Camping Klein Canada – Afferden: Ervaar een vleugje Canada in Limburg bij Camping Klein Canada. Deze gezellige camping biedt verschillende themavelden, zoals de ‘Wild West’ en ‘Canadese’ velden, en organiseert diverse buitenactiviteiten, zoals kanoën en boogschieten.
  3. Camping ’t Geuldal – Mechelen: Omgeven door heuvels en groene weilanden ligt Camping ’t Geuldal. Deze rustige camping is perfect voor natuurliefhebbers en wandelaars. Verken de prachtige omgeving of ontspan bij de vijver op de camping.
  4. Camping de Cauberg – Valkenburg: Vlakbij het bruisende Valkenburg vind je Camping de Cauberg. Deze camping is ideaal voor liefhebbers van cultuur en ontspanning. Ontdek de historische bezienswaardigheden van Valkenburg en geniet van de wellnessfaciliteiten op de camping.
  5. Camping ’t Hemelke – Hulsberg: Gelegen in het hart van het Limburgse heuvellandschap, biedt Camping ’t Hemelke prachtige uitzichten en een rustige omgeving. Maak gebruik van de uitgebreide fiets- en wandelroutes in de omgeving of ontspan bij het zwembad.
  6. Camping de Schatberg – Sevenum: Met een breed scala aan faciliteiten, zoals een binnenzwembad, een speeltuin en een grote recreatieplas, is Camping de Schatberg een waar paradijs voor gezinnen. Geniet van de vele activiteiten en entertainmentprogramma’s.
  7. Camping Beringerzand – Panningen: Camping Beringerzand is een kindvriendelijke camping met volop speelgelegenheid en animatie. De camping biedt ruime kampeerplaatsen en diverse faciliteiten, waaronder een binnenzwembad en een midgetgolfbaan.
  8. Camping de Berckt – Baarlo: Camping de Berckt is gevestigd op het terrein van een historisch kasteel, waardoor je direct wordt ondergedompeld in een betoverende sfeer. Met ruime kampeerplaatsen en diverse accommodaties, zoals stacaravans en chalets, is er voor elk wat wils. Geniet van de vele faciliteiten, zoals een zwembad, speeltuinen en sportvelden. Daarnaast biedt de camping een uitgebreid animatieprogramma voor zowel jong als oud, zodat niemand zich hoeft te vervelen. Ontdek de prachtige omgeving van Baarlo met zijn kastelen en natuurgebieden, en geniet van een ontspannen vakantie op Camping de Berckt.
  9. Camping Oriëntal – Berg en Terblijt: Geniet van een ontspannen vakantie in de natuur bij Camping Oriëntal. Deze camping biedt ruime kampeerplaatsen en diverse faciliteiten, zoals een buitenzwembad, een restaurant en een speeltuin. Verken de prachtige omgeving met wandel- en fietsroutes.
  10. Camping de Rozenhof – Gulpen: Breng een heerlijke vakantie door op Camping de Rozenhof, gelegen in het schilderachtige Gulpen. Deze rustige en kleinschalige camping is ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Ontdek de nabijgelegen wandel- en fietsroutes of geniet van de lokale gastronomie.

Limburg biedt een scala aan fantastische campings waar je kunt genieten van een ontspannen vakantie te midden van prachtige natuur en diverse activiteiten. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvriendelijke camping met veel faciliteiten of juist een rustige plek om te ontspannen, deze 10 campings in Limburg hebben voor ieder wat wils. Bereid je voor op een onvergetelijke kampeerervaring in het zuiden van Nederland!

Booking.com