Gratis Eentje Extra 2023 - banner 4

Deze Blikjes Smelten Truc Is Geweldig

Als je interesse hebt in de hele trend van upcycling die momenteel in opkomst is, dan ben ik er zeker van dat je dit idee van Grant Thompson leuk zult vinden.

De bekende YouTuber Grant Thompson, die ook wel bekend staat als The King of Random, was altijd al gefascineerd door het smelten van metaal. Hoewel hij graag creatief bezig was, schrok hij terug voor de hoge kosten van de materialen die nodig waren voor een metaalgieterij. Hij had nauwelijks genoeg geld om deze benodigdheden te kopen, dus bedacht hij een manier om zijn eigen kleine metaalgieterij op te zetten. Hij gebruikte hiervoor een bloempot, een föhn en een brandblusser.

Blikjes Smelten
Jumbo.com - Voorjaar Voordeel
Blikjes Smelten

Met zijn zelfgemaakte gieterij smelt hij blikjes om tot puur aluminium, dat hij vervolgens gebruikt voor het creëren van diverse kunstwerken. Je kunt enkele van zijn opmerkelijke creaties bewonderen in de video hieronder. Thompson’s gieterij kan temperaturen bereiken tot wel 1000 graden Celsius, en het proces met gesmolten aluminium kan behoorlijk gevaarlijk zijn. Daarom is het ten zeerste af te raden om dit thuis te proberen. In plaats daarvan kun je genieten van deze prachtige kunstwerken in de video.

Als je dit interessant vond, vergeet dan niet om ons te liken en te volgen, zodat je niets mist!

5 1 Stem
Artikel Cijfer Geven